هنر معرفی کسب و کار: کسب و کار خود را چگونه به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم؟

کسب و کار خود را چگونه به سرمایه‌گذاران معرفی کنیم
5/5 امتیاز

جذب سرمایه گذار کسب و کار! به‌صورت کلی کسب و کار به انجام فعالیت‌هایی اشاره دارد که به‌منظور تولید کالاها یا ارائه خدمات به مشتریان انجام شده و به سود و منافع اقتصادی منتج می‌‎شوند. این فعالیت‌ها می‌توانند مدل‏‌های مختلفی داشته باشند، از جمله تولید محصولات، ارائه خدمات مشاوره‌ای، خدمات فناوری اطلاعات، خدمات مالی، خدمات حمل و نقل، خدمات بهداشتی و غیره. مشخصا کسب و کارها به‌طرق مختلفی شروع می‌شوند. برخی از آن‌ها کوچک و خانگی هستند و برخی دیگر بزرگ و چندملیتی می‌باشند. همچنین می‌توانند در بخش‌های مختلف اقتصادی فعالیت داشته باشند، از جمله بخش خدمات، تولید، بازرگانی، صنعت و …

هدف اصلی کسب و کار ایجاد ارزش برای مشتریان، کارکنان و صاحبان سرمایه است و در نتیجه، به‌دست آوردن سود و رشد اقتصادی موجب توسعه آن می‌شود. یکی از موضوعاتی که سبب پیشرفت کسب و کار می‌گردد، جذب سرمایه گذار کسب و کار است.

سرمایه گذار کسب و کار (جذب سرمایه گذار برای ایده)

چنانچه صاحب یک برند یا مدیر یک کسب و کار بتواند برنامه‌های دقیقی برای جذب سرمایه‌گذار کسب و کار بچیند، می‌‎تواند به عالی‌ترین شکل باعث رونق کسب و کار مربوطه شود. در واقع پول یک سرمایه‌گذار همانند خون در رگ‌های آن کسب و کار جاری گشته و آن‌را زنده می‌کند. در ادامه مقاله از آکادمی چابک همراه ما باشید تا به پاسخ درستی از سوال چگونه سرمایه گذار جذب کنیم؟ برسید. قصد داریم مراحل جذب سرمایه گذار کسب و کار را با یکدیگر مرور کنیم تا بتوانید ارتباط با سرمایه‌گذاران خود را رونق ببخشید. در همین ابتدای کار خوب است بدانید رمز جذب سرمایه، داشتن ایده خوب و متفاوت است.

سرمایه گذار کسب و کار

تحقیق و آماده‌ سازی

قبل از هر چیز، کسب و کار خود را به‌دقت بررسی نموده و اطمینان حاصل کنید که آماده ارائه برنامه‌‎هایتان به سرمایه‌‌گذاران هستید. بهتر است ایده خلاق و نقشه داشته باشید. ایده‌ای که باعث جلب‌توجه سرمایه‌‌گذاران می‌شود، باید نوآورانه، دارای پتانسیل بازار و قابلیت اجرا باشد. به‌صورت کلی خوب است قبل از ارائه، به بررسی بازار، مزایا و معایب کسب و کار، پتانسیل رشد و نقاط قوت و ضعف خود پرداخته باشید.

می‌توانید بخشی را به‌عنوان بیان تفاوت‌هایمان با رقبای کاری در نظر بگیرید و برای آن برنامه‌ریزی کنید. پیشنهاد می‌کنیم برای کسب نتیجه بهتر دوره بازدهی سرمایه را مشخص کنید. نشان دادن اینکه چگونه سرمایه، سرمایه‌گذار را بهبود می‌دهید و ارائه طرحی برای بازگشت سرمایه سرمایه‌‌گذار بسیار مهم است. خوب است بدانید بیان موفقیت‌هایی که کسب و کار شما داشته است، به سرمایه‌گذاران اعتماد بیشتری به شما می‌دهد.

رهبری در مواجهه با عدم قطعیت و ریسک: تاثیرگذارترین عوامل بر تصمیمات کلیدی در کسب و کارها
بخوانید

تدوین یک پیشنهاد تجاری (Business Proposal)

یک سند کامل و مفصل برای سرمایه‌گذاران احتمالی تدارک ببینید که شامل مواردی مانند معرفی شرکت، محصول یا خدمات شما، بازار هدف، رقبا، ساختار مالی، استراتژی بازاریابی و راهکارهای رشد باشد. مطرح کردن موفقیت‌های کاری شرکت یا محصول می‌تواند این سند یا پیشنهاد تجاری را کامل نماید.

شناسایی سرمایه‌گذاران مناسب

بررسی کنید چگونه می‌توانید سرمایه‌گذارانی را پیدا کنید که به‌دنبال سرمایه ‌گذاری در کسب و کارهایی مشابه کسب و کار شما هستند. مشخص کردن بازار هدف برای جذب سرمایه گذار می‌تواند تا حدزیادی کار را برایتان راحت نماید. توصیه می‌کنیم برای کسب نتیجه بهتر شبکه‌سازی کنید. وجود ارتباطات قوی با افرادی که می‌توانند به‌عنوان سرمایه‌گذار عمل کنند، می‌تواند فرصت‌های جذب سرمایه گذار برای ایده را افزایش دهد. در این راستا هلدینگ چابک می‌تواند بهترین پیشنهادها را به شما ارائه داده و در این راستا به شما کمک کند.

تماس و ارائه پیشنهاد

پس از شناسایی سرمایه‌گذاران، با آن‌ها تماس بگیرید و پیشنهاد تجاری خود را ارائه دهید. می‌توانید این کار را از طریق ایمیل، تماس تلفنی یا جلسات حضوری انجام دهید. خوب است بدانید می‌توانید برنامه جذب سرمایه‌ با ایده‌های واقعی و دست یافتنی را پیاده کنید و از آن نتیجه بگیرید.

جذب سرمایه گذار برای ایده

پیگیری و برقراری ارتباط

پس از ارائه پیشنهاد، از سرمایه‌گذاران پیگیری کنید و با آن‌ها ارتباط برقرار کنید تا به پاسخ آن‌ها دست پیدا کنید و اطمینان حاصل کنید که هرگونه سوال یا ابهامی را برطرف کنید. آشنایی با نکات حقوقی در جذب سرمایه می‌‎تواند سبب شود حرفه‌ای‌تر عمل نمایید. آکادمی چابک به‌عنوان پشتیبان حرفه‌ای کسب و کارها معتقد است برای پیگیری کردن نیاز دارید اصولی را یاد بگیرید و به آن‌ها عمل نمایید. در این راستا می‌توانید از کارشناسان این مجموعه کمک بگیرید.

جمع بندی

اهمیت داشتن یک استراتژی کسب و کار قوی و قابل اجرا و بیان منطقی و مفصل آن به سرمایه‌گذاران، از اصول مهم در موفقیت در جذب سرمایه‌گذاری است. داشتن یک استراتژی کسب و کار قوی و قابل اجرا و بیان منطقی و مفصل آن به سرمایه ‌گذاران، از اصول اساسی در موفقیت در جذب سرمایه‌گذاری است. این اهمیت از دو جهت مهم است:

جلب اعتماد سرمایه ‌گذاران: سرمایه‌ گذاران بیشترین توجه را به کسب و کارهایی می‌کنند که یک استراتژی موثر و قابل اجرا دارند. بنابراین، ارائه یک طرح کسب و کار منطقی و قابل اعتماد به سرمایه ‌گذاران، اعتماد آن‌ها را جلب می‌کند و احتمال جذب سرمایه‌گذاری بیشتری را افزایش می‌دهد.

بهبود عملکرد و رشد کسب و کار: سرمایه‌گذاری روی کسب و کار سبب می‌شود که کسب و کار بتواند با استفاده از منابع مالی اضافی، روند کسب و کار خود را توسعه دهد و رشد بیشتری را تجربه کند. داشتن یک استراتژی موثر برای کسب و کار این امکان را ایجاد می‌کند که سرمایه‌گذاری‌ها به بهترین شکل ممکن به‌کار گرفته شوند و عملکرد کسب و کار بهبود یابد.

آشنایی با مفاهیم مربیگری و کوچینگ در کسب و کار: آنچه باید در مورد بیزینس کوچینگ بدانید!
بخوانید

پس باید بیان کرد به‌طور کلی، داشتن استراتژی مناسب برای کسب و کار به‌عنوان یک نقطه عطف برای جذب سرمایه‌ گذار کسب و کار، می‌تواند به کسب و کار کمک کند تا به‌سرعت و با موفقیت به رشد و توسعه برسد.

منابع

bplans.com

businessnewsdaily.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *